Häst & stall

Stallplats

Just nu renoverar och förbättrar vi stallet och förvaringsutrymmena. Under 2020 beräknar vi vara färdiga. Då kommer vi att ha rymliga boxar för uthyrning. Utanför stallet finns gott om stora hagar för mycket utevistelse. Hos oss går hästarna ute en stor del av dygnet.  Välkommen att kontakta oss för mer information!

Prova-på-ridning & hyra häst

Är du nyfiken på hur det är att ha häst? Eller bara sugen på att prova-på att rida? Kanske är du en van ryttare som inte längre har häst? Från 2020 kommer vi att kunna erbjuda olika paket beroende på vad som passar dig – från nybörjare till erfarna ryttare. Välkommen att kontakta oss för mer information om priser och upplägg!

Ridsemester

Har ni egen häst men kanske inte tillgång till fina och spännande ridvägar? Vill ni kunna ta med hästen på semestern? Från 2020 kan ni lägga en ridsemester hos oss på Snatten! Vi erbjuder ett paket där ni kan inackordera er egen häst och bo i en stuga alldeles intill hagar och stall. Vår gård ligger vid foten av Söderåsen, precis vid kanten av nästan oändliga skogar med fina skogsvägar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Sommarbete

Just nu genomför vi markarbeten och upprustning av stängsel i våra hagar. Vi beräknar vara färdiga under 2020. Då har vi nästan tio hektar härliga hagar bekvämt tillgängliga nära stallbyggnaden. Välkommen att kontakta oss för mer information!