Stuguthyrning

I en röd liten stuga trivs man!
Vi har tre röda, fräscha och mysiga stugor till uthyrning. De ligger precis vid foten av Söderåsens sydsluttning och den härliga, nästan oändliga skogen med alla djur och stigar. Stugorna ligger bekvämt nära bl a Ring Knutstorp, Kågeröds Ryttarförening, Kågerödslund och Röstånga med Skäralid. Och trots ett läge intill natur och skog är det ändå bara tio-femton minuters promenad till gatukök och kiosk, affär, restaurang och pizzeria. Stugorna är utrustade för självhushållning, men du tar med dig egna lakan och handdukar. Vi står för städningen. När du kommer finns i stugorna disktillbehör, torkhandduk, kaffefilter, toapapper och handtvål. Minsta hyresperiod är 2 nätter, förutom under perioden 1 juli – 15 augusti då minsta hyresperiod är 4 nätter. För ytterligare information och villkor, se nedan och Bokningsvillkor

Storstugan

Antal sängplatser: 4
Pris:
2 nätter: 1600 kr
3 nätter: 2200 kr
4 nätter: 2800 kr
5 nätter: 3100 kr
6-7 nätter: 3500 kr
Efterföljande nätter: 500 kr
2 veckor: 6500 kr
Klicka här för betalningsuppgifter.

Storstugan är en härlig, timrad stuga på 37 kvm. Den har ett stort sovrum med två enkelsängar som också kan föras ihop och bli en dubbelsäng. I badrummet hittar ni toalett, duschkabin och förstås varmvatten! Resten av stugan består av ett kombinerat kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat för självhushållning och har en liten matplats. I vardagsrumsdelen finns en stor och skön vinkelbäddsoffa som blir en ordentlig dubbelsäng. Storstugan är vinterisolerad och har en luftvärmepump och en vedeldad kamin för svala dagar. Veden hittar du precis utanför dörren. Utanför stugan finns en generös uteplats med bord, stolar och grill. Här har ni sol hela dagen och en härlig utsikt över hagarna.

Skogsstugan

Antal sängplatser: 4
Pris:
2 nätter: 1600 kr
3 nätter: 2200 kr
4 nätter: 2800 kr
5 nätter: 3100 kr
6-7 nätter: 3500 kr
Efterföljande nätter: 500 kr
2 veckor: 6500 kr
Klicka här för betalningsuppgifter.

Fräsch och mysig liten timrad stuga precis vid skogsbrynet. Perfekt läge att spana efter rådjur, dovhjort och fåglar! Den är 32 kvm stor. Badrummet har toalett, duschkabin och förstås varmvatten! I sovrummet står två våningssängar som alltså ger sovplats till fyra personer. Resten av stugan består av ett kombinerat kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat för självhushållning och har en liten matplats. I vardagsrumsdelen finns en fullängdssoffa och ett litet bord. Soffan kan förstås också bli en skön sovplats om man vill dela upp sig. Stugan är också utrustad med element i händelse av svalt väder. Utanför stugan har ni en liten uteplats med bord, stolar och grill – och med fin utsikt över hagarna och härlig kvällssol.

Farmors stuga

Antal sängplatser: 3-4
Pris:
2 nätter: 1600 kr
3 nätter: 2200 kr
4 nätter: 2800 kr
5 nätter: 3100 kr
6-7 nätter: 3500 kr
Efterföljande nätter: 500 kr
2 veckor: 6500 kr

Klicka här för betalningsuppgifter.

Farmors stuga är en mycket fräsch och mysig stuga på ca 25 kvm. Det generösa badrummet har toalett, klinkergolv, kaklad dusch och förstås varmvatten! För att komma till badrummet passerar man igenom sovrummet. Och i sovrummet står en något mindre dubbelsäng, ca 120 cm bred. Mellan sovrummet och resten av stugan stänger man till med ett tjockare draperi istället för dörr. Resten av stugan består av ett kombinerat kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat för självhushållning och har en liten matplats. I vardagsrumsdelen finns en stor och skön vinkelbäddsoffa som blir en ordentlig dubbelsäng. Stugan är vinterisolerad och utrustad med element i händelse av svalt väder. Utanför stugan finns ett bord, några stolar och grill. Här kan man njuta av morgon- och förmiddagssolen. Eller sitta och vila i skuggan under björkarna. Farmors stuga ligger ca 15 m från stallet och gårdens huvudbyggnad.

Karta gården